logo
Wie ben ik, disclaimer, auteursrecht, contact
Wie ben ik?

Jean-Paul Van den Abeele °1956

 

Sinds mijn jeugdjaren ben ik gepassioneerd door fotografie. Fotografie is voor mij niet het weergeven van de realiteit of het zoeken naar een zo realistisch mogelijke foto, maar eerder een interpretatie van de werkelijkheid (Fine Art Fotografie) zoals die door de fotograaf ervaren wordt.  Ik verkies daarom mijn foto's beelden te noemen.

 

Ik volgde opleiding fotografie aan het CVO te Meise, alsook verscheidene Masterclasses. Als fotograaf-vrijwilliger voor culturele centra (Strombeek en Westrand) probeer ik mijn steentje bij te dragen aan de culturele sector (Cum Decore, De Wolfsput, ...). Maar ook voor instellingen (Armonea, Residentie Geurts, OCMW, TerBiest, migrantenwerking, ...) doe ik geregeld reportagewerk en/of portretfotografie.  

 

Als secretaris van fotoclub De Korrel en voorzitter van fotoclub Merchtem wil ik fotografen helpen bij het uitbouwen van hun boeiende bezigheid. Zo hoort het lesgeven aan beginnende fotografen, al of niet in een CVO, ook bij deze uit de hand gelopen hobby.

 

Mijn voorkeur gaat echter uit naar portretfotografie, op locatie of in mijn studio.  Voor een kwaliteitsvolle originele fotoshoot of reportage kan je steeds op mij rekenen. 

 

 

 Disclaimer
Algemeen 
Het onderstaande is van toepassing op de webpagina. Door de webpagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer. 
Privacyverklaring 
U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of enige informatie over uzelf te verschaffen, tenzij je een login hebt aangevraagd. 
Deze website houdt het aantal bezoekers bij, de websites waar zij van afkomstig zijn en via welke provider men toegang tot het internet heeft. 
De resultaten worden uitsluitend in geaggregeerde en niet tot individuele personen herleidbare vorm gebruikt. 
Verzamelde (persoons)gegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld. 
Dit behoudens speciale omstandigheden, bijvoorbeeld indien wettelijk vereist. 
Tevens kunt u op ieder gewenst moment verzoeken uw gegevens uit onze bestanden te laten verwijderen. 
Uitsluiting van aansprakelijkheid 
Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik. 
Aan informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. 
Wij spannen ons in om informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. 
Jean-Paul VdAbeele - Fotografie aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website. 
Beschikbaarheid 
Informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. 
Wij spannen ons in om deze webpagina zoveel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid. 
Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten 
Het auteursrecht op deze website berust bij Jean-Paul VdAbeele - Fotografie. 
Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan door voorafgaande toestemming door Jean-Paul VdAbeele - Fotografie. 
De gemaakte foto?s mogen door Jean-Paul VdAbeele - Fotografie uitsluitend worden getoond als bewijs van vakwerk in zijn portfolio, zijn eigen website of in het kader van een vakwedstrijd en/of branchewedstrijden. 
De fotografie en teksten op www.abdo.be zijn alleen bestemd voor de eigenaar van Jean-Paul VdAbeele - Fotografie. 
Jean-Paul VdAbeele - Fotografie is en blijft intellectueel eigenaar van alle fotografie, die door Jean-Paul VdAbeele - Fotografie zijn gemaakt, ontworpen, bedacht, etc. en op deze site worden aangeboden.
Vraag tot verwijdering van een foto
U kan ten allen tijde vragen een foto te verwijderen door een mail te sturen naar fotograaf at abdo.be. 

Statistieken:

Statcounter

Web Analytics Made Easy - StatCounter